BooksRead. Partea I

Având în vedere că luna August a fost luna vacanței, eu zic că m-am descurcat bine la capitolul; cărți citite! Acestea sunt doar o parte din ele.

Deși m-am bucurat de vacanță nu am putut sta departe de minunatele mele cărți, a fost una dintre perioadele în care am avut cărți una și una, absolut toate mi-au plăcut.

https://donatelotestos.blog/ Ingerul întunecat

Am să încep cu continuarea trilogiei „Orașul Îngerilor

Valentina

Dacă în primul volum autoarea ne-a încântat cu frumoasa poveste a Anei și-a lui Alex

Nici cel de-al doilea volum nu a fost mai prejos.

Demonul Diana încă continuă să facă probleme cuplului deși căsnicia lor are urcușuri și coborâșuri nimic nu-i poate doborâ în a-și urma dorința de-a avea copii. O dorință ce provoacă dificultăți partenerilor și planează suspiciuni asupra paternității . Surpriza este introducerea noilor personaje. Fratele lui Alex , Gabriel și misterioasa Valentina.

Cum îi dă Valentina lui Gabriel calmul și viață peste cap, prin ce încercări și provocări vor trece cei doi în lupta cu demonii și cu propriile sentimente. Veți afla doar în carte.

În volumul doi cele două cupluri înfruntă demoni și mai periculoși. O carte în care acțiune este mult mai intensă. În una dintre lupte Alex este pe punctul de a-și pierde viață, încercând s-o ajute pe Valentina. Ulterior alăturându-se luptei și Ana cu Gabriel. Pe parcursul conflictului ceva se întâmplă cu demonul Diana. Repercusiunea luptei se va desfășura în cel de-al treilea volum.

Volumul 3

Orașul Îngerilor-Doamna Umbrelor.

Așteptarea celui de-al treilea vol nu m-a dezamăgit. Pot spune că este cu câteva sutimi pe primul loc ca preferință dintre cele 3 vol.

Știți proverbul acela bătrân? ” Așchia nu sare departe de trunchi ” De-o situație similară o să avem parte și în acest volum. Fiul Anei si a lui Alex, Iustin, își urmează tatăl în excentritați, un crai. Ajunge la vârsta de 18 ani și încă nu și-a intrat în rolul de Veghetor. Puterile lui încă tind să tragă de timp. Prietenia lui cu fiica Valentinei și a lui Gabriel se bazează mai mult pe faptul că ea-i ascundea acțiunile destrăbălate, ba chiar îl și ajută. Dându-le impresia părinților că ei formează un cuplu.

Diana își face apariția și aici, prin intermediul tinerei Ema. De aici lucrurile se complică. Va reuși Iustin să manevreze situația mai bine decât tatăl? Puteți afla doar citind cartea.

Seria Urlet în tăcere de Marina Neagu

Urlet în tăcere –

https://donatelotestos.blog/

Că tot am început cu cărțile din domeniul Fantasy o să continuăm în același stil

Te văd.

Dacă în primul volum autoarea ne introduce în două cadre diferite și ne face să ne acomodăm cu acțiunea și evenimentele cuplului la început de drum. Aici situația se schimbă. Pătrundem în miezul acțiunii, schimbările ce au loc pe parcursul cărții te duc înapoi la primul vol. Îți introduce noi mistere care te fac să te întrebi; „unde au fost, cum de nu mi-am dat seama de ele.” Coabitare aceasta între cele două volume te monopolizează.

Din punct de vedere personal, o serie absolut superbă.

O serie ușoară și cu multe personaje, mi-a plăcut foarte mult acest lucru. Am citit-o într-o zi jumătate cu tot cu activitățile presante al vieții.

Și-a desprins buzele de ale mele ; ochii i s-au îndepărtat spre cerul presărat cu stele. Un zâmbet i-a traversat chipul.

– Timp ce mi s-a părut o veșnicie, am fost cufundat într-o continuă noapte . Rece și întunecată, fără nicio urmă de lumină.

Privirea i s-a îndreptat spre mine , în timp ce , cu o mână, mi-a mângâiat cu tandrețe obrazul.

– Apoi ai apărut tu și mi-ai dat stelele.

Privirile ni s-au întâlnit. Ochii lui mi-au transmis durerea clipelor scurse departe de mine și ecoul ei a rezonat în sufletul meu. Corpurile ni s-au apropiat….

Frumuseți monstruoase este prima carte a autoarei.

Când am hotărât să citesc toate cărțile scrise de această autoare n-am luat-o întocmai în ordine cronologică. Citind mai întâi seria Urlet în tăcere și apoi prima carte a dânsei. Nici aceasta nu m-a dezamăgit. Stilul același, acțiunea la fel de intensă.

Lara este crescută de un preot și ținută cât mai la distanță de străini. Ea fiind o fată cu totul deosebită, rodul iubirii dintre o umbră; ” umbrele sunt fiii și fiicele ale demonilor” și un înger.

Lara este jumătate demon, jumătate înger. Luându-şi energia din atingerea pământului.

La vârsta de 18 ani se mută cu tatăl ei în Valea Îngerilor. Aici cunoaște o familie de Gardieni; soldați ai îngerilor, crescuți și instruiți să ucidă toate umbrele. Lara va fi nevoită să accepte că există o legătură între ea și fiul cuplului de Gardieni. Atracția dintre cei doi și misiunea Larei de-a o ucide pe mama demonilor, duce acțiunea la cotă maximă.

Adrian a apărut lângă mine și m-a prins de mână, scoțându-mă afară din club. M-am lipit cu spatele de un perete. Am fost pe punctul de a lua energia cuiva, eram încă în starea aceea de amorțeală amestecată cu senzualitate și o poftă nebună de a-l simți pe Adrian cât mai aproape de mine…. Buzele s-au atins , la început ușor, ca intr-o mângâiere dulce, apoi au început să pretindă din ce în ce mai mult, până ce sărutul s-a transformat într-un duel senzual al limbilor….

Toate aceste cărți le puteți achiziționa de pe:

http://www.quantumpublishers.ro/

http://www.elefant.ro/home-carte#__sZG9uYXRlbG9hbGIyMDEzQGdtYWlsLmNvbQ

Reclame

6 gânduri despre „BooksRead. Partea I

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Magic and Books

Cu cărți și diverse

Doar pentru tine

Shopping-ul şi moda două activități culturale

alex lamba

texte publicate

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

the world wild

beautiful world

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

heart beat

I needed just one thing: for you to stay with me and expose yourself to the lethal stuff radiating from me.

CeMaiFaci

Dacă nu mergeam în ziua aia la pîine, nu te-ntîlneam.

doar, o viaţă

eu trăiesc, când să fiu supărat

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

%d blogeri au apreciat asta: