Femeia este focul și oțelul.

Încă din momentul în care pășim pe această lume cei de lângă noi vor forma omul de azi și cel de mâine, vom deveni buni sau răi datorită exemplelor din viața noastră. Interflora România te ajută să îți exprimi recunoștința și meritul femeii din viața ta, asupra omului care ești și care vei deveni. Începutul este inocent și plin de farmec, viitorul tău stă în brațele, vocea, poveștile la ceas de seară, mâna care te ajută să înveți să scrii, glasul dulce când te-ai lovit care te încurajează să fii puternic, nopțile de veghe când ești bolnav, mustrarea când ai făcut ceva rău, sfaturile înțelepte, toate acestea se datorează femeii din viața ta.

Cu timpul omul matur se dezvoltă sentimental, emoțional și afectiv datorită mamei, bunicii sau a unei femei care are un rol în viața lui. Femeia este cea care dă viață, oferă gingășie, înțelegere și devotament. Este cea care ne învață bunătatea, iubirea și compasiunea. Femeia este și va fi nava cu pânzele ridicate care va naviga pe mare prin furtună și liniște, ea este cea care îți va îndruma viitorul și-ți va modela caracterul, îți va insufla conștiința și determinarea.

Fiecare din voi și-a dezvoltat caracterul în funcție de femeia care v-a fost alături, cea care v-a învățat ce este bine și ce este rău, cea care v-a învățat să distingeți binele de rău, v-a învățat să fiți puternici și oneşti.

Femeia din viața ta poate fi Bunica, cu ocazia lunii Martie, luna florilor, îi poți oferi flori online. E ființa care ți-a făcut copilăria plină de povești și amintiri de neuitat, este femeia care a fost alături de tine, este cea care te-a învățat că trecerea prin lume trebuie să-ți fie onestă, curată, să oferi înțelegere chiar și celor care nu pot fi buni, să îți iubești copiii mai presus de orice, că fiecare sacrificiu pe care îl faci să-l faci în numele copilului. Tot ce vei realiza în viață să o faci curat și prin multă muncă, să nu minți, să nu înșeli și cel mai important să nu-ți trădezi familia pe care o vei întemeia, să fii cinstită cu tine și cu cei de lângă tine, să te iubești, să te respecți, să fii femeia puternică pe care ți-ai dori să o ai alături, să nu te plângi niciodată. Te învață că în viață trebuie să oferi ca să și primești, să nu fii meschin și rău. Este ființa pe care o respecți și o vei iubi necondiționat. Viața ei poate fi exempul vieții tale, cu speranța că vei reuși măcar jumătate din cât a reușit ea, sau că vei fii măcar pe jumătate atât de puternică pe cât a fost ea. Și cel mai important învățământ dat, Diplomația, fără ea ești un om pierdut. Dacă copiii tăi vor fi oameni buni, frumoși, cinstiți și inteligenți, toate astea i se vor datora ei, pentru că ei vor fi crescuți cu învățămintele învățate de la ea. Pentru toate astea merită sărbătorită în fiecare zi al vieții tale.

Comandă flori și oferă-i o floare femeii importante din viața ta, oferă-i un simbol al renașterii, oferă-i respectul cuvenit.

Florărie online

Interflora Internațional te ajută să-i dedici femeii din viața ta un, La mulți ani, și-un sincer, Te iubesc, într-un mod plin de culoare și frumusețe.

Spring SuperBlog 2018

Fotografii Interflora România

Reclame

Un gând despre „Femeia este focul și oțelul.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Magic and Books

Cu cărți și diverse

Doar pentru tine

Shopping-ul şi moda două activități culturale

alex lamba

texte publicate

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

the world wild

beautiful world

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

heart beat

I needed just one thing: for you to stay with me and expose yourself to the lethal stuff radiating from me.

CeMaiFaci

Dacă nu mergeam în ziua aia la pîine, nu te-ntîlneam.

doar, o viaţă

eu trăiesc, când să fiu supărat

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

%d blogeri au apreciat asta: