Gerovital Beauty – Farmec, culoare, perfecțiune și seducție.

Încă de mici suntem atrase de micile ustensile pline de culoare, texturi diferite, mirosuri îmbătătoare. Suspinăm la vederea lor în cataloagele pentru frumusețe, privim cu jiț la modelele cu tenul perfect, ochii puşi în evidență, genele lungi ce mângâie privirea seducătoare, pielea perfectă și moale la atingere, visăm să fim la fel ca femeile de pe coperțile broșurilor sau revistelor de frumusețe.

Eul, mândria și orgoliul feminin atunci când facem ca privirile celor din jurul nostru să ne urmărească să le simți invidia, aprecierea sau dorința de a fi ca noi.

Vă amintiți momentele acelea în fața oglinzii, încercând rujul, rimelul, crema mamei. Nebunia de a experimentat toate culorile sau entuziasmul când stăm ghemuite în mijlocul patului înconjurate de reviste, cutii și cutiuțe, recipiente de toate dimensiunile cu diferite scopuri.

Privind acum la fetița mea care încearcă toate componentele machiajului, în acele momente se nasc amintirile și zâmbetul care se trezește împreună cu amintirile și nestatornicia aceea de a te face și mai frumoasă și mai deosebită.

Odată cu evoluția femeii, copilărie, adolescență, maturitate, suntem nevoite să ne punem și întrebarea care este compoziția, ingredientele din care sunt făcute, durata și calitatea lor. Recomandat este să fie pe bază de plante și solvenți cât mai naturali pentru a nu deteriora tenul și textura lui.

Din gama pentru buze, ochi, sprâncene și unghii. Gerovital Beauty ne răsfață cu culori țipătoare, clasice, seducătoare și elegante. Rujul cremos cu Acid Hialuronic, disponibil în optsprezece nuanțe, rujul mat cu Acid Hialuronic şapte nuanțe, rujul lichid cu rezistență îndelungată, strălucitoare în cinci nuanțe și balsamul de buze, toate aceste ne conferă calitate și rezistență.

Din categoria machiaj pentru ochi fac parte, Mascara Supreme Lash, Mascara Devilish, Kit-ul pentru sprâncene care conține două nuanțe, creionul dermatograf în patru nuanțe și trei palete de farduri de ploape; Nude, Rose și Smokey. Pentru ten, pudră compactă, farduri de obraz ambele a câte trei variante cromatice, un iluminator care asigură luciu natural și uniform, anticearcăn oferind fermitate zonei din jurul ochilor. Gerovital Beauty ne mai răsfață cu o diversitate largă de lacuri de unghii Magic Gel Effect cu douăzeci de nuanțe care pot fi combinate cu Gelurile UP Top și Matt Top Coat.

Gerovital Beauty ne aduce o gamă largă de machiaje pentru toate gusturile, culorile și compoziții diverse. Ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudră de diamant, Vitamina E. Beneficii certificate: hidratare, protecție, rezistență îndelungată, matifiere.

Gerovital Beauty acoperă toate necesitățile unui machiaj complet, pe gustul și la standardul perfecțiunii impuse de noi.

Fiecare femeie se laudă cu podoaba capilară, părul tău are nevoie de rezistență, volum, strălucire și finețe, pentru toate astea cele pe care le recomand atât eu cât și Farmec sunt gama ser, fiole și ulei de păr. Kit regenerare păr, Loțiune cu Petroleum, Argan Plus Ulei de Argan, le recomand în primul rând pentru că le-am folosit și eu și rezultatul îți întrece așteptările.

Produse pentru păr

Tenul este important el este mândria noastră. Farmec ne oferă o gamă variată pentru toate vârstele, tipuri de ten și tipuri de produse pentru a-ți satisface toate gusturile și dorințele, acestea sunt disponibile doar în magazinele de brad Gerovital Beauty și în magazinele online www, farmec.ro. În privința tenului sunt foarte atentă în special dacă vă confruntați cu aceleași probleme ca și mine, fiind foarte sensibilă la componenții chimici care provoacă alergii. Fermec oferă siguranță și posibilitate de a alege.

Produse pentru ten

Fotografii de pe Farmec – Gerovital Beauty

Spring SuperBlog 2018

Reclame

Un gând despre „Gerovital Beauty – Farmec, culoare, perfecțiune și seducție.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Magic and Books

Cu cărți și diverse

Doar pentru tine

Shopping-ul şi moda două activități culturale

alex lamba

texte publicate

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

the world wild

beautiful world

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

heart beat

I needed just one thing: for you to stay with me and expose yourself to the lethal stuff radiating from me.

CeMaiFaci

Dacă nu mergeam în ziua aia la pîine, nu te-ntîlneam.

doar, o viaţă

eu trăiesc, când să fiu supărat

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

%d blogeri au apreciat asta: