Real, Mine, Remy – Katy Evans

Remy, un jucător de box din subteran, fierbinte, hotărât, calculat, echilibrat, ponderat, bipolar 1, maniac și periculos. Toate astea până în seara în care o întâlnește pe ea, fata care îi dă lumea peste cap. Sângele, endorfina, testosteronul îi curg prin corp de nestăpânit. Ea este singura care îl face să vrea mai mult, să-i dovedească că e singurul bărbat care o poate proteja și iubi așa cum merită, singura care îl face să renunțe la relațiile intime înainte sau după meci cu alte fete – pentru a-și stăpâni furtuna – ea este cea pe care și-o dorește, ea fiind singura femeie ce-i dă hotărârea că trebuie să-l cunoască mai întâi pe el și nu corpul și faima lui, să-l accepte așa cum este, să nu fie o jucărie sexuală. Remy o vede pe Brooke ca pe ancora lui de salvare, gingășia, ochii de aur, emoțiile, zâmbetul, râsul ei, sunt totul pentru el. Lupta pentru ea este din ce în ce mai acerbă, teama că o va răni într-una din rătăcirile lui îl ține în alertă, totodată și teama că în momentul în care ea va afla că este bipolar îi va fi frică de el și-l va părăsi. Brooke devine pentru Remy medicamentul împotriva decăderii psihice, dar și cel mai periculos declanșator.

Lupta cu boala și dorința lui de a muri sau excesele de furie, devin obsesia ta de a citi, te sensibilizează până în centrul inimii. Obstacolele, dorința, sacrificiile, dușmanii și iubirea fără margini dintre cei doi, îți fac mintea să vibreze. La început cei doi își exprimă sentimentele prin muzică. Ea nu le poate exprima de temă că îl va speria și va renunța la contractul lor, el nu-și poate exprima sentimentele verbal, pentru că nu știe cum să se facă înțeles prin cuvinte. Nu-și poate da voie să o piardă, încercând să o cunoască mai bine și să îl cunoască mai bine, să-i cunoască secretele și să-l iubească cu tot cu demonii din el.

Unele dintre cele mai emoționante întâmplări este cea în care Remy cade într-o depresie profundă și hotărăște să i se facă electroșocuri pentru a-i limpezi mintea, sau în momentul când iubirea pentru ea îl face să renunțe la meciul din campionatul de box împotriva adversarului, care joacă murdar. Scorpionul îl amenință pe Remy că dacă nu pierde lupta cu el nu i-o va da înapoi pe sora lui Brooke. Acesta recurge la diferite metode de a-l provoca pe Remington; provocare în club, scorpionii dăruiți lui Brooks, șantajul asupra sorei lui Brooks și reținerea acesteia cu forța în grupul său. Acesta este cunoscut pentru metodele neloiale în lupte, consumul de droguri și supunerea femeilor la metodele cele mai umile.

Remy se lasă învins în finala de la Underground, împotriva Scorpionului. Rănile și renunțarea lui la campionat o fac pe Brooke să conștientizeze că ea îl va duce la eșec și va renunța la toată stăpânirea și munca lui pentru ea. Brooke hotărăște să îl părăsească, însă despărțirea îl face pe Remy să încerce să-și pună capăt vieții. Acesta reușește să treacă peste această perioadă cu ajutorul membriilor din echipă care îi sunt și buni prieteni.

Legătură dintre cei doi dă naștere noului membru în relația lor. Brooke rămâne însărcinată, însă momentele în care cei doi se luptă cu teama că Brooke nu va putea să ducă sarcina până la final, sunt cele mai intense. Dorința lor de a proteja și iubirea pentru fiul lor, Racer, este de neimaginat.

Brooke Dumas, de mică visează să câștige campionatul de Maraton, „Jocurile Olimpice” sportul este aerul pe care îl respiră, e adrenalina din sângele ei, viața socială pentru ea nu există, mănâncă, respiră, trăiește Maraton. Însă, două accidentări la genunchi îi destramă toate visele. Hotărăște să facă cursuri de masaj terapeutic și gimnastică de recuperare. Prietena ei Melanie o ia într-o seară la o luptă de box din Underground, din momentul în care îl vede pe Remy / Remington Tate și privirea intensă a acestuia asupra ei, îi dă peste cap tot ce a crezut că trăiește până în acel moment; gânduri, sentimente, emoții, foc în sânge, dorința de a lua-o de la capăt.

Dacă în primele două volume vedem totul prin ochii ei ” și ai lui” și te trec prin toate stările posibile, te fac să plângi, să râzi, te amuză, te fac să ai impresia că luptele din ring se desfășoară în fața ta, sunt descrise atât de bine încât parcă te doare pe tine maxilarul și coastele de la loviturile luptătorilor, îți aduc neliniște, anticipare, emoții de nedescris, în cel de-al treilea volum vei păși în negura lui Remy, vei vedea totul prin ochii lui. Dorința, neîncrederea că poate fi iubit, nebunia din interiorul lui, iubirea obsesivă pentru Brooke, lupta cu propriii lui demoni. Experiența la care a fost forțat de părinți, obligat să fie supus unei exorcizări. Cel de-al treilea volum este o combinație între trecutul celor doi, perspectiva lui și viitorul lor. În cel de-al treilea volum veți vedea că lipsesc anumite momente din viața lor, asta datorită faptului că acele momente sunt uitate, fiind în starea de BT 1.

Sunt atât de multe de scris despre serie, încât chiar nu vreau să dau toate detaliile. Cert este că mi-a făcut mintea terci. Nu o pot descrie într-un mod superficial, pentru că mi-a plăcut foarte mult. Cei doi trec prin atât de multe încercări încât îți este imposibil să ai o clipă de liniște, 😊chiar și relația intimă, sentimentală și emoțională dintre ei este prezentată într-un mod superb.

Seria este formată din șapte volume, primele trei sunt despre Remy și Brooke, cel de-al patrulea volum este despre a cea mai bună prietenă a ei. Cea care i-a fost alături în momentele grele, cea care a ingrijit-o pe perioada când nu avea voie să se ridice din pat încât va pierde copilul, cea care i-a fost alături atunci când părinții și sora o dezamăgesc.

Dragă Remington

Eram o fată post-colegiu când am venit să te văd luptând și m-ai transformat într-o femeie. M-ai făcut soție, m-ai făcut mamă, m-ai făcut și mă faci în fiecare zi cea mai fericită femeie din lume. O să-mi petrec tot restul vieții iubindu-te pe tine și copiii noștri. O să alerg împreună cu tine, o să mănânc cu tine, o să te las să mă prinzi, să mă arunci în aer și să mă săruți. Voi fi prietena, iubita, asistenta, amica ta de exerciții, iubirea ta, soția și leoaica care luptă alături de tine. Întotdeauna voi fi fanul tău numărul unu. Mulțumesc Remington, dragostea mea, că mă inspiri în fiecare zi cu blândețea și tăria ta. Îți mulțumesc că ești tatăl, iubitul și soțul la care nici n-am visat. Mulțumesc că mi-ai oferit un mic luptător.

Te iubesc! Am fost, sunt și voi fi îndrăgostită de tine, acum, întotdeauna și fiecare secundă între ele. Indiferent de albastrul infinit sau cenușiul ochilor tăi, fiecare centimetru din tine sau maniacul din tine, este al meu. O să te iubesc și-o să te prețuiesc mereu.

Brooke.

Trebuie să citiți seria să vedeți dacă câștigă campionatul de Underground sau nu.😉😀 Va urma… 💗😅

Reclame

Un gând despre „Real, Mine, Remy – Katy Evans

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Magic and Books

Cu cărți și diverse

Doar pentru tine

Shopping-ul şi moda două activități culturale

alex lamba

texte publicate

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

the world wild

beautiful world

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

heart beat

I needed just one thing: for you to stay with me and expose yourself to the lethal stuff radiating from me.

CeMaiFaci

Dacă nu mergeam în ziua aia la pîine, nu te-ntîlneam.

doar, o viaţă

eu trăiesc, când să fiu supărat

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

%d blogeri au apreciat asta: