Întoarcerea lui Sunny Chandler – Sandra Brown

Ziua de miercuri a fost una relaxantă și liniștită. Asta datorită autoarei S.B. Cine nu a citit măcar o carte a dânsei, rar să întâlnești pe cineva să nu știe de autoare. Sandra Brown, m-a binedispus, mi-a relaxat mintea și mi-a adus zâmbetul. Când auzim de Sandra Brown automat ne gândim la erotism, cu toate că raportându-ne la secolul nostru cărțile ei sunt inocente. Erotismul din cărțile cu 2,3 decenii în urmă și cele de azi sunt la un nivel foarte mare una de cealaltă.

Pentru mine este inconfundabilă, același stil, umorul caracteristic ei, câte cărți ați citit în care autoarea să nu le dea personajelor umor? Eu una nu am citit nici o carte în care să nu aibă și umorul seducător. Bineînțeles, că nu putem trece cu vederea caracterul personajelor masculine și feminine, bărbați puternici, fără perdea, sinceri, carismatici, inteligenți, femeile ca întotdeauna, personaje puternice și sensibile.

Întoarcerea lui Sunny Chandler, m-a liniștit mental, însă emoțional mi-a dat palpitații. O carte ușoară, dar minunată, specifică ei.

Sunny este pe punctul de a se căsători, însă în urmă cu câteva ore înaintea ceremoniei află un secret. Un secret care o face să ia decizia cea mai grea în viață, să părăsească comunitatea în care s-a născut și a crescut. Bârfele care circulă în mica provincie sunt din cele mai fanteziste, punând mintea locuitorilor la încercare. Sunny nu dezvăluie nimănui motivul plecării ei în orașul New Orleans. După 3 ani se întoarce în locul unde a cunoscut decepția și durerea. Oamenii din comunitate o văd în diferite moduri; bărbații inaccesibilă, superbă, frivolă, o femeie greu de cucerit, femeile o văd ca pe un inamic, simt invidie și curiozitate. O femeie sigură pe ea, o femeie hotărâtă să aibă o carieră, o dorință care este văzută de bărbați irealizabilă, și cu masculinitatea pusă la colț.

Ty Beaumont fost polițist în secția moravuri la oraș, actual şerif în provincia Latham Green. Încercările vieții îl aduc în mică provincie, simțind că aici poate să scape de nedreptățile și viața nebună din oraș. Aici, Ty simte că poate face ceva semnificativ, că poate aduce o schimbare în mica societate.

Ty este carismatic, glumeț, direct, frumos, fără perdea. Văduvele și femeile singure din comunitate îl adoră, și și-l doresc. Datorită modului în care el spune femeilor din viața lui că nu-și dorește să le rănească, că tot ceea ce poate oferi sunt momente pline de pasiune și sinceritate. Modul acesta de a fi direct le atrage mult și datorită dezvăluirilor din intimitate date de fostele partenere.

Întâlnirea între cei doi iese cu scântei, pasiuni nemai simțite până atunci. Cum va evolua atracția lor, cum se vor descoperi, ce secrete ascund ambii, ce decizii vor lua?

Reîntâlnirea cu dezamăgirea o face pe Sunny să realizeze că s-a mințit pe ea în trecut cât și în ultimii trei ani. O să aveți parte de dialoguri amuzante, seducătoare și inspirate.

Ce decizii vor lua, având în vedere că timpul lor de a fi împreună este la limită, o limită impusă de Sunny, și atracția este mare, uneori de nestăpânit.

Reclame

9 gânduri despre „Întoarcerea lui Sunny Chandler – Sandra Brown

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Magic and Books

Cu cărți și diverse

Doar pentru tine

Shopping-ul şi moda două activități culturale

alex lamba

texte publicate

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

the world wild

beautiful world

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

heart beat

I needed just one thing: for you to stay with me and expose yourself to the lethal stuff radiating from me.

CeMaiFaci

Dacă nu mergeam în ziua aia la pîine, nu te-ntîlneam.

doar, o viaţă

eu trăiesc, când să fiu supărat

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

%d blogeri au apreciat asta: