Aventurile unei fete de la oraş de Meredith Wild

Autor – Meredith Wild

Titlul – Aventurile unei fete de la oraş

Pagini – 186

Editura – Trei

Traducere – Iulia Dromereschi

Roman din seria – Misadventures

„Ar fi suficient de aproape de oraș ca tu să lucrezi când ai nevoie, iar eu nu ar trebui să mă confrunt cu claxoanele și mulțimea de oameni tot timpul. Ea tace. Nu știu ce altceva să mai spun și cât din suflet îmi mai pot pune pe tavă.

Madison Atwood, după divorţ încă simte furie, respingere, eșec şi neputinţa de a-l face să simtă și el ceea ce simte ea. Ea şi fostul ei soţ se cunosc din adolescenţă, reuşitele şi faima lui îi sunt datorate şi ei, ea a fost singura care i-a fost alături, aşa cum face o soţie bună şi devotată, însă ceea ce a primit în schimb a fost dezamăgire, eşec și furie. Madison speră că cu timpul toate aceste sentimente se vor evapora şi sufletul ei se va linişti. Madison hotăraşte să-şi ia o vacanţă, să se detaşeze de toată nebunia cu presa și stresul de după divorţ.
Luke Dawson, fost marinar în forţele speciale. După doisprezece ani de activitate în grupul soldaţiilor din SEAL, luând parte la cele mai oribile misiuni, uneori de neimaginat. Mintea lui este plină cu amintiri, cadavrele, sunete de ţipete şi focul armelor lasă cele mai adânci traume. După retragere, acesta încearcă să se integreze în societate, însă toate eforturile îi sunt în zadar, zgomotele si forfota oraşului îi dau starea de agresivitate, chiar şi cel mai mic zgomot de maşina îl face să reacţioneze ca şi cum ar fi pe câmpul de bătălie. Moşteneşte un teren împădurit cu o întindere mare, departe de oraş, din acel moment ia decizia de a se mute acolo, departe de lume, departe de temeri şi coşmaruri. Teama că într-o zi nu va mai putea să se controleze şi un sunet îl poate face să reacţioneze violent la adresa unei fiinţe umane, îi dă puterea de a se izola de lume.

Vacanţa ei şi decizia de a deveni exhibiţionistă, o aduce faţă în faţă cu Luke, aceasta nerealizând că gestul ei poate fi un spectacol erotic pentru un bărbat care este izolat de civilizaţie şi fără a mai avea o activitate sexuală de cinci ani.
Întălnirea celor doi este una amuzantă, planul dat de autor este impudic, stărnind între cei doi dorinţe şi fantezii din cele mai indecente. Ce mi-a plăcut la carte este acţiunea, cadrele, trăirile lor, trecutul, emoţiile, obstacolele şi tăria de caracter, dar şi latura sensibilă. Cum vor depăşi cei doi trecutul, temerile, dificultăţile, şi până unde sunt în stare să meargă pentru a fi împreună. Vor reuşi să ajungă la un punct comun încât să îi favorizeze pe ambii?

Cei doi se îndrăgostesc, mica vacanţă şi izolarea nu mai sunt suficiente, este nevoie de mai mult, vor trebui să ia o decizie încât amândoi să poată face faţă impedimentelor şi dorinţelor. Ea îşi dorește viaţa de la oraş şi să-şi continue cariera, el nu poate face faţă zgomotului din oraş, dar îşi doreşte să fie cu ea. Ce decizie vor lua şi cum va acţiona Madison în momentul în care se vede nevoită să facă faţă avansurilor fostului soţ, decesul fostei soacre, care i-a fost mai mult mamă decât soacră şi noilor sentimente faţă de Luke. Luke îi stârnește sentimente şi reacţii nemai experimentate, şi-l doreşte pentru totdeauna, dar va trebui să ia în considerare şi starea lui de stres post-traumatică,(TSPT) decizia să fie una care îi va mulţumi pe amândoi.

O carte nerecomandată pudicilor şi iubitorilor de clasic. Conţine multe scene intime, descrise amănunţit. Aşa că, dacă nu aveţi 18 ani, n-o citiţi.

2 gânduri despre „Aventurile unei fete de la oraş de Meredith Wild

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

Cititor necunoscut

citește ce vrei, când vrei, cum vrei

Stări (in)depedente de alți oameni.

Nu ești niciodată singur, ci ai ocazia să fi tu însuți.

Zâmbetul Soarelui

Un blog de Sorina Chirilă

vipera de biblioteca

Nu fac recenzii, nu povestesc carti, doar imi spun impresia lasata de o carte .

Un inger visator

despre mine si ceea ce ne înconjoară

Andreea Mătea

OPEN HAPPINESS

TEEN THOUGHTS

"writing is a way of talking without being interrupted" — Jules Renard

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Dana-Georgiana Mortan

~ Nihil sine Deo ~

Read it out

”I`ve lived a thousand lives.”

Jocul de-a v-ați ascunselea

”Îmi plac domnițele la ananghie. De aceea nu mă grăbesc să le salvez. Îmi lasă mai mult timp să mă bucur de spectacol!”

Poeme nemuritoare

„Poezia este o artă care doare. Doare atât cât doare arta. Toată arta la un loc nu ustură însă aşa de tare ca poezia.”

Ela Albu

Fashion blogger

%d blogeri au apreciat asta: