Vacanță cu iz de lalele și dragoste

A venit toamna și odată cu ea și un eveniment important în viața părinților mei, celebrând 3 decenii și, de căsătorie. Cum eu m-am bucurat de o vacanță relaxantă și priveliști încântătoare, m-am gândit să le ofer o vacanță romantică pentru a se relaxa și uita pentru o perioadă de timp de toate solicitările de zi cu zi, dar și pentru a se bucura unul de altul într-un cadru romantic și pe măsura caracterului și temperamentului lor.

Fiind fiica părinților cu siguranță plăcerile sunt pe aceeași lungime de undă, și m-am gândit la OLANDA, în Amsterdam, cunoscută ca Veneția Nordului, cu peste 100 de canale și o arhitectură datată din secolul al XVII- lea bine conservată, unde se pot bucura de atâtea lucruri minunate, se pot plimba în Cartierul Roșu, pot vizita muzeele istorice ( Van Gogh, Rijksmuseum), palatele regale Koninkligk Paleis sau casa Anne Frank pe malul canalului Prinsengrachta, cartierul Begijnhof, pot admira artefacte din istoria nautică ce sunt expuse în incinta Scheepraartmuseum, se pot relaxa în parcul Vondel sau așa cum a fost denumit la inaugurarea lui în anul 1865,, Parcul Vieuwe” sau în piața de flori, (fiind singura piață plutitoare din lume) se pot plimba cu barca pe canalul Prinsengracht, Singel, află cum se fabrică diverse sortimente de brânzeturi, de a intra în epoca de demult, de a vedea cum sunt fabricate morile de vânt, de a fi înconjurați de frumusețea și mireasma lalelelor, de a se plimba pe canalul Cruise și de a experimenta o gastronomie nouă și inedită, de a se întoarce în momentele când lipsa grijilor și stresul sunt date uitării, dar și de a simți fiorii momentelor dintre doi oameni care se iubesc.

Așa că a venit timpul ca în această toamnă să le fac o surpriză, o vacanță pe care o merită cu prisosință. Cu această vacanță vreau să le mulțumesc pentru tot ceea ce mi-au oferit, pentru toate nopțile nedormite și toate încercările la care i-am supus, pentru răbdarea de care au dat dovadă pe parcursul acestor ani, pentru sprijinul și susținerea oferită, chiar și pentru acele momente în care sfaturile nu au fost pe placul meu, dar aveau scopul siguranței mele.

Îmi încălzesc palmele și mă pregătesc de a căuta destinația și de-a pune totul în ordine pentru surpriza ce le-am pregătit-o. Am stat și m-am gândit, ce le-aș putea oferi încât surpriza să fie mare? Și-am găsit! O excursie City Break Cristian Tour, de 3 zile.

Căutând la oferte city break Cristian Tour ,am avut de unde să aleg, ba chiar s-a nimerit să fie în ofertă și destinația la care mă gândisem eu. Așa că m-am oprit asupra ofertei city break în Amsterdam, ceea ce era și-n preferințele mele, în țara lalelelor, cea plină de parfum, mister, romantică și bogată în atracții turistice de neuitat.

Am intrat pe pagina bilete de avion Cristian Tour și-am făcut rezervare pentru două persoane, astfel încât plecarea să fie cu zi înainte de aniversare lor, dar asta nu era de ajuns, trebuia ca totul să fie făcut ca la carte, luând decizia de a intra și la pagina de hoteluri Cristian Tour, odată ce am terminat și cu aceste pregătiri m-am axat și pe ceea ce urma, de a pregăti broșuri pentru a le arâta ceea ce vor putea vizita și experimenta. Cu toate pregătirile terminate și surpriza înmânată nu pot decât să le urez cu toată dragostea, Vacanță plăcută!

Foto – Cristian Tour

Competiție SuperBlog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

Cititor necunoscut

citește ce vrei, când vrei, cum vrei

Stări (in)depedente de alți oameni.

Nu ești niciodată singur, ci ai ocazia să fi tu însuți.

Zâmbetul Soarelui

Un blog de Sorina Chirilă

vipera de biblioteca

Nu fac recenzii, nu povestesc carti, doar imi spun impresia lasata de o carte .

Un inger visator

despre mine si ceea ce ne înconjoară

Andreea Mătea

OPEN HAPPINESS

TEEN THOUGHTS

"writing is a way of talking without being interrupted" — Jules Renard

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

Dana-Georgiana Mortan

~ Nihil sine Deo ~

Read it out

”I`ve lived a thousand lives.”

Jocul de-a v-ați ascunselea

”Îmi plac domnițele la ananghie. De aceea nu mă grăbesc să le salvez. Îmi lasă mai mult timp să mă bucur de spectacol!”

Poeme nemuritoare

„Poezia este o artă care doare. Doare atât cât doare arta. Toată arta la un loc nu ustură însă aşa de tare ca poezia.”

Ela Albu

Fashion blogger

%d blogeri au apreciat asta: