Expressoft Technology, restaurante inteligente

Micul om cu plămâni de urs. Ce vrea să însemne asta? Păi, asta îmi aduce aminte de profesorul de management și calitatea mărfii. Un om ce nu depășea 1, 50 înălțime, dar cu o voce de urs atunci când trebuia să ne susținem strategiile și argumentele în privința temei date despre cum manageriezi o afacere, etc. Parcă și acum îl aud: ,, Bum! L-ai adus la faliment pe bietul om.” Și creta lua traiectoria podoabei tale capilare.

Este unul dintre puținii profesori care mi-au rămas în minte. Dacă ar fi să mă reîntâlnesc cu dânsul și m-ar întreba despre termenii managementului cu siguranță că după 15 ani nu aș ști ce să spun, am uitat cam tot, ( bine că încă mai am maculatura acelor ani) dar m-aș alege cu o mustrare serioasă. Acum nu vă imaginați că am uitat chiar tot, am uitat din termenii de exprimare, însă procedura nu. Nu vom intra prea mult în subiect ci doar o să facem o mică introducere.

Să-ți deschizi o afacere nu-i treabă ușoară, asta dacă nu vrei să te trezești că ai eșuat și te-ai mai ales și cu bani aruncați pe apa sâmbetei. Pentru început va trebui să-ți alegi domeniu afacerii, actele necesare legalizării afacerii, să faci un studiu al locației iar aici asta include( vârsta populației, salarizare, urbanism, trafic, cladirea, etc – unde mai pui că în privința locului unde își va avea afacerea deschiderea include și decizia de a cumpără-o sau o să ai de furcă cu proprietarul în negocierea chiriei, etc) toate astea te duc undeva cam la o lună, apoi furnizorii, în tandem cu amenajarea incintei unde ai afacerea. In ceea ce privește furnizorii sunt niște dedesubturi pe care dacă nu le ții cu strictețe nu ieși bine din asta, negociați până la sânge, asta este cheia. De aici încolo este iar o altă nebunie, unde mai pui că trebuie ținut cont de reguli, ( calitate – preț, angajați – eficiență) și aș scrie mult și bine. Însă ceea ce trebuie să țineți minte este că tu ca manager trebuie să-ți însușești mai multe roluri, așa cum ne-a învățat domnul profesor( ești ca un actor: proprietarul, managerul, angajatul și clientul, toți laolaltă) dacă nu te poți pune în toate aceste roluri și nu știi să gestionezi afacerea în așa fel încât toți cei implicați să fie mulțumiți, înseamnă că ai dat greși, iar pe fruntea ta va fi scris, ,,concediat”.

În această vară în vacanță am intrat într-un restaurant iar datorită circumstanțelor am avut norocul( cel puțin al meu) de a avea masa lângă incinta unde se prepara pizza, aceasta fiind deschisă privitorilor. Lângă masă era amplasată o mândrețe de tehnologie. De îndată mi-a atras atenția, apoi după ce angajatul care luase comanda a început să tasteze pe ea, am fost și mai curioasă și fascinată de a vedea ce se poate efectua pe ea. În tot timpul servirii mesei eram mai mult atentă la aparat decât la pizza din fața mea. Îmi treceau o mulțime de gânduri, făcând tot felul calcule ale avantajului de a utiliza o astfel de tehnologie: va ușura luarea comenzii, reducerea timpului, o mai bună gestiune a comenzilor, bon fiscal fără bătaie de cap, trimiterea și primirea comenzilor mult mai repede și eficient, reducerea timpului de așteptare a clientului, etc. Curioasă din fire, mă gândeam că atunci când voi ajunge la pensiune să caut mai multe informații pe internet despre acea tehnologie. Nu a fost așa! M-am luat cu altele și am uitat. Asta până de curând când o competiție mi-a adus aminte de acea tehnologie. Cu toate că eu și tehnologia nu ne înțelegem foarte bine, asta până să îmi arate cineva cum se face, dacă văd direct acțiunea imediat am și reținut-o. Dar dacă încerci să-mi explici, aici merge mai greu.

Din tot ce-am văzut atunci și cu documentarea de acum, pot spune că este o investiție ce îți va aduce profit și ție ca proprietar cât și o mai bună gestiune a afacerii, managerul va putea să țină toată evidența mult mai eficient, nu vor mai fi pierderi, angajații vor fi mai bine supravegheați și eficiența lor va fi mai bună și cel mai important, clienții vor fi mai mulțumiți iar timpul de lucru și servirea vor fi cu mult mai mult scurtate.

Expressoft Technology oferă o gamă largă de sisteme POS, soluția de marcaj și gestiune potrivită afacerii tale, suport tehnic 24/7, instruire gratuită a angajaților, gestiune stocuri, POS restaurant. Sisteme POS cu cititor de carduri, software de marcaj mobil Expressoft POS, imprimantă fiscală, imprimantă casă de marcat. Toate acestea oferă afacerii tale: reducerea timpului, coordonați eficient secțiile unității și comunicarea dintre acestea, personalizați rapid comenzile clientului și cel mai important, va creste profitul.

Cu POS Restaurant puteți face rezervări din aplicație, personalizarea tuturor meselor, sistematizezi servirea clientului cu ajutorul funcționalității, fidelizezi clienții, etc. Plata se poate face în cont companie sau client, separi nota de plată, emiți factură fiscală direct din POS, multiple metode de plată ( numerar, card, tichete de masă, vouchere, plata cu telefonul, ordin de plată sau plata în cont) monitor în bucătărie, POS smartphone în restaurant, sistem de promoții, activitatea zilnică a angajaților,gestiune, stocuri, rapoarte online sistem POS.

Cu ajutorul lui Expressoft puteti avea o gestiune stocuri mult mai eficientă. Este o aplicație de back office, ușor de utilizat, poate fi folosită pentru orice tip de afacere( restaurante, pizzerii, baruri, cafenele, etc):

  • înregistrezi documente de intrare și gestiune NIR-uri, poți introduce produse în gestiuni diferite.
  • administrezi inventarul

  • administrezi stocurile care sunt actualizate automat

  • plăti furnizori

  • ai acces la peste 150 de rapoarte speciale( analiză costuri managerială aprovizionare, consum, stocuri și vânzări)

  • integrezi aplicații de contabilitate

  • controlezi în siguranță întreg fluxul de produse, de la intrarea până la vânzarea produselor finite. Are, soft restaurant, soft servire, soft rapid, soft livrarea comenzii la domiciliu, soft magazin alimentar, soft retail, soft raportare online, integrări cu alte sisteme, aplicația pentru expressoft pentru evidența stocului și a inventarului, etc.

Cu un așa ajutor să tot fi manager. Am rămas surprinsă cât îți poate ușura munca, cu o gestiune mult mai bună și sigură față de cât te-ai fi străduit tu să faci față, fie că ești în calitate proprietar, manager, angajat sau client. În ritmul acesta vei avea un restaurant inteligent și profitabil, iar servirea va fi pe placul tău ca și client.

Foto- Expressoft

Competiție SuperBlog 2018

Reclame

3 gânduri despre „Expressoft Technology, restaurante inteligente

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Magic and Books

Cu cărți și diverse

Doar pentru tine

Shopping-ul şi moda două activități culturale

alex lamba

texte publicate

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

the world wild

beautiful world

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

heart beat

I needed just one thing: for you to stay with me and expose yourself to the lethal stuff radiating from me.

CeMaiFaci

Dacă nu mergeam în ziua aia la pîine, nu te-ntîlneam.

doar, o viaţă

eu trăiesc, când să fiu supărat

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

%d blogeri au apreciat asta: