Proba de foc a garderobei

Garderoba ta este una minimalistă, nedorind să o încarci cu tot felul de articole pe care le folosești doar ocazional. Tot ce-ți trebuie sunt câteva articole vestimentare care să îți ofere o varietate de posibilități, pe care să le poți combina în funcție de job și cerințele de zi cu zi. Alegerea mea vestimentară cuprinde o gamă minimă care va fi bună fie că mergi la serviciu, la o întâlnire cu prietenii, la o întâlnire de afaceri lejeră, aceasta nenecesitând să adopte o vestimentație elegantă, fie într-un cadru festiv sau pur și simplu într-o zi liberă cu copiii în parc. Asta îmi aduce aminte de perioada de după sarcină. Fiindu-mi greu să încep să-mi schimb iar garderoba. Dacă până să vină micuța pe lume nu depășeam 50/ 55 de kg la înălțimea de 1, 69, după, ajunsesem undeva la 65 de kg. Pentru prima dată în viață m-am văzut nevoită să recurg la soluția salvatoare de a intra pe un site și a alege de la secțiunea blugi damă un articol de jeans, fiind hotărâtă să aleg doar unul singur, cu gândul că oricum cele câteva kg în plus nu vor mai fi, iar de la secțiune încălțăminte damă să-mi aleg câteva perechi de încălțăminte. În ceea ce privește blugii am o obsesie pentru ei, fiind singurii pe care îi port mai tot timpul și îi pot asorta la orice altă piesă și accesoriu vestimentar.

Pentru momente inedite și neașteptate este necesar să devii inventiv, astfel scăpând de necesitatea de a achiziționa un alt articol, pe care oricum îl vei folosi doar pentru o perioadă. Având intenția ca în decurs de o lună să ajung la vechea greutate, nici nu a fost nevoie să depun un efort prea mare, cea mică s-a ocupat ea de cele câteva kg în plus. M-am axat mai mult pe articole lejere, să-mi permită o mai bună mobilitate în mișcări, dar nici să nu necesite timp mult pentru a te îmbrăca în ele. Când ești mamă de bebeluș, timpul tău este la limită și aproape inexistent pentru tine. Garderoba mea conținea doar câteva piese de vestimentație, ce-mi ofereau tot ceea ce aveam nevoie. Asta includea garderoba mea în acea perioadă, bine, nu că acum ar fi diferită față de atunci, însă am mai adăugat și alte piese ce se potriveau unor anumite evenimente, culori noi, texturi și croieli.

Dacă tot am vorbit de vestimentația noastră, a doamnelor și domnișoarelor, ce-ar fi să abordam și vestimentația masculină? Atunci când soțul îmi cere să-l însoțesc să își aleagă noi articole de vestimentație, pentru mine este un chin. Uneori îmi vine să-l îmbrac repede și gata, că prea atent este la ele. În privința gusturilor vestimentare este un chin, ne contrazicem de parcă ai zice că suntem la un concurs. În general îmi place ceea ce alege, dar câteodată mai că dansez când totul a luat sfârșit. El fiind înalt și lat în umeri, alegerea hainelor este o provocare. Pentru a pune în evidență ceea ce îmi place mie la vestimentația masculină, am să pun câteva piese alese. Intrând pe un site la secțiune sacouri bărbați, ghete bărbați și blugi bărbați am ales o combinație lejeră și masculină.

Aici am ales doar câteva piese, însă alegerea ta poate fi în funcție de domeniul în care lucrezi sau anotimp, cât și de ceea ce îți place sau nu.

Foto – Answear.ro

Competiție SuperBlog 2018

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Magic and Books

Cu cărți și diverse

Doar pentru tine

Shopping-ul şi moda două activități culturale

alex lamba

texte publicate

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

the world wild

beautiful world

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

heart beat

I needed just one thing: for you to stay with me and expose yourself to the lethal stuff radiating from me.

CeMaiFaci

Dacă nu mergeam în ziua aia la pîine, nu te-ntîlneam.

doar, o viaţă

eu trăiesc, când să fiu supărat

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

%d blogeri au apreciat asta: