Recomandări, decorări interioare bibliotecă – Spațiul și timpul.

Cum sunt o împătimită a cărților, biblioteca mea niciodată nu are decor și piese de mobilier constante. Datorită faptului că în fiecare lună mai adug câte 10-12 cărți, mereu trebuie să le aranjez în altă ordine. Însă de cel puțin o jumătate de an caut mobilier și decorațiuni noi pentru a o face în așa fel încât să nu o mai modific. Tot ce am ales ca recomandare la acest articol a plecat de la ideea că am nevoie de rafturi multe, oferindu-mi șansa de a aranja cărțile în funcție de gen, autor, dar în același timp să-mi reflecte personalitatea, astfel încât încăperea să mă facă să mă relaxez, oferindu-mi o stare aparte, de liniște, calm, imaginație, comfort, Zen, în așa fel încât atitudinea mea să se plieze cu camera.
Pentru prima propunere de amenajare, decorare, am ales ceva mai luminos, modern și clasic, încercând să ofer camerei o mai mare dimensiune, fiind multe obiecte de nonculoare( alb) am mai adăugat și roșu încercând să aduc senzualitate. Restul pieselor formând ansamblul de renaștere, puritate, calm și feminitate. Am intrat pe motorul de căutare Favi la secțiunea mobilă, decorațiuni și iluminat, alegându-mi câteva produse ce m-au încântat.

Fiind o persoană duală, starea mea este, ba de epocă, medievală, ba modernă, concomitent cu clasicul, uneori îmi aleg foarte greu lucrurile care îmi plac, încercând să împac ambele personalități, datorită modernizării avem posibilitatea de a face acest lucru, oferindu-ne o varietate largă de produse pentru a-ți personaliza biblioteca, dormitorul, bucătăria, etc.

In cea de-a doua prezentare pentru decorarea interioară a bibliotecii am ales câteva elemente pentru a vă inspira și pe voi. Favi.ro oferă o gamă largă de modele, pentru toate întrebuințările, în toate formele și culorile, indiferent de încăperea aleasă. Mi-a fost greu să aleg un anumit model, mai mult am ales încât toate componentele să se plieze una cu cealaltă, și ansamblul să-mi reflecte personalitatea. Pentru pereții camerei am ales două modele de tapet care imită piatra, dorind să pun în evidenţă epoca medievală, rustică, ( mă face să mă gândesc la dragoste, rochii lungi, vaporoase) dar în același timp îți oferă posibilitatea de a completa diferite stiluri de design interior. Pe un perete vor fi amplasate cele două fâșii de tapet mai deschise la culoare, în mijloc tapetul de piatră mai închis la culoare, iar restul pereților cu tapet alb, ce îți dă senzația de structură, adăugând în mijlocul camerei un covor ce te duce cu gândul la cărămidă în formă de pătrate, dreptunghiuri cu un contrast de culori. Piesele de mobilier le-am ales în așa fel încât fiecare colț să mă ducă cu gândul la o anumită interpretare. Raftul și biroul din esență de lemn și grafică clasică medievală, îmi dă nostalgie, împreună cu celelalte piese ce denotă arhitectura, ducându-mă cu gândul la seriozitate, duritate și știință. Mă face să mă gândesc la cosmos, planete, timp și spațiu. Atribuind și câteva elemente suspendate pe pereți ce integrează noțiunea de familie. Canapeaua în formă de brațe și fotoliul, sunt de culori închise și nonculoare, oferind sobrietatea masculină, dar și feminitate puternică, vor completa încăperea. Lustra, tabloul, covorul în culori vii cu roșu și decorațiunile, dau întregului noțiunea de timp pierdut, meditație, putere.

Tu cum ai vrea să fie spațiul în care citești?

Foto – Favi.ro

Reclame

2 gânduri despre „Recomandări, decorări interioare bibliotecă – Spațiul și timpul.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Magic and Books

Cu cărți și diverse

Doar pentru tine

Shopping-ul şi moda două activități culturale

alex lamba

texte publicate

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

the world wild

beautiful world

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

heart beat

I needed just one thing: for you to stay with me and expose yourself to the lethal stuff radiating from me.

CeMaiFaci

Dacă nu mergeam în ziua aia la pîine, nu te-ntîlneam.

doar, o viaţă

eu trăiesc, când să fiu supărat

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

%d blogeri au apreciat asta: