Acoperişul casei tale – Vindem-Ieftin

Când îți construiești o casă nouă sau o reconstruiește pe cea veche este ca și cum te-ai descoperi pe tine, te-ai forma. Casa este locul unde viața ta capătă sens, adună emoții, construiește vise, leagă inimi și jurăminte. Toți acei pereți sunt ca un burete ce absorb ființa ta, absorb trăiri și emană un nou viitor sau dau un nou sens trecutului. Emoția aceea când vezi casa copilării căpătând o nouă înfățișare. Vitalitatea ei este ca atunci când îi dai o gură proaspătă de apă din cel mai rece și limpede izvor.

Acoperișul casei este foarte important atât în ceea ce priveşte rolul său propriu cât şi felul cum arată. Pornind de la materialul din care este făcut, culoarea, desing-ul cât şi forma lui, toate aceste sunt doar câteva puncte de luat în calcul. În ceea ce privește decizia de a alege un model sau firma este cu atât mai greu, asta datorându-se şi difersităţi de acoperişuri pe piaţa materialelor de construcţie. Interesul meu de a vedea modele de materiale pentru acoperiş se datorează faptului că mama vrea să-şi schimbe ţigla casei, cât şi ca recomandare pentru unii dintre membrii familiei ce îşi construiesc o nouă casă. Bineînţeles că recomandarea mea nu se opreşte doar la ceea ce îmi place mie, ci luând în considerare şi dorinţele lor pentru modelul şi materialul din care îți doresc fie făcută țigla. Prima impresie a unei case se datorează în primul rând arhitecturii ei şi apoi acoperişului. Dacă cele două nu au o legătură ca desing, culoare, materiale şi formă te poţi trezi că privesti la o monstuozitate, făcându-te să te întrebi ce a fost în mintea proprietarului când a luat decizia de a le asocia în acel fel.

Când ne gândim să construim acoperișul casei în mintea noastră totul este simplu, însă demersurile și toate căutările sunt o continuă nebuloasă. Te tot zbați și te gândești ce materiale să folosești, rezistența lor, calitate, diversitate, dacă mai ai și obstacolul că n-ai habarn despre acest domeniu și te frămânți să cauți, să întrebi dintr-o parte în alta este și mai greu. Te plimbi de la un distribuitor la altul, de la un depozit la altul, căutând soluția cea mai convenabilă, avantajoasă din toate punctele de vedere; financiar, calitativ și distribuția, care să ofere garanția siguranței materialelor în timpul transportului și al timpului de distribuție.

Vindem-Ieftin este un depozit ce îți oferă avantajul diversității, calității , prețului, seriozității, consultanță și siguranța încrederii. Cu un concept de companie în avantajul consumatorului, prețul materialelor este avantajos, pornind de la premiza circuitului de vânzare folosind conceptul producător/ consumator și nu producător/ intermediar/ consumator; aceștia din urmă trec prin mai multe filiale de distribuție. Casa de Comenzi Vindem -ieftin urmărește beneficii financiare în timp, prin vânzare masivă și preț mic. Cheltuielile ți le ții sub control și datorită consilierii gratuite oferite de Casa de comenzi Vindem -Ieftin, scapi de comisioane și neplătind un produs la preț supra estimat. Surpriza mea fiind și avantajele oferite firmelor, scutindu-i de cheltuielile cu personalul și administrare acestui departament, prețuri negociate în numele firmei care dorește să achiziționeze materiale de la ei . Cu o piață din ce în ce mai mare și în ascensiune în privința vânzărilor materialelor de construcție, cu o piață a prețurilor debusolantă – aici un preț, dincolo altul, e din ce în ce mai greu să alegi sau să găsești o piață cinstită. De-a lungul timpului înveți, căci căutările sunt mama învățăturii și beneficiul tău. Tot cea ne dorim este să avem răbdare și toleranță în a căuta. Ceea ce m-a convins să aflu mai multe despre serviciile oferite sunt etalarea și punerea în evidență a produselor cât și o mulțime de informații avantajoase pentru a te edifica cât mai bine asupra produsului.

Astfel, în ei poți găsi un partener de încredere și un aliat în a găsi cel mai mic preț pe categoria de produs. De ce să pierdem timpul căutând cel mai bun preț, când putem găsi totul sub acoperișul aceleiasi divizii. Ceea ce a realizat compania a fost să reunească producatorii consacrați de tablă cutată și lisa, țiglă ceramică și de beton, țiglă metalică Bilka, sindrilă bituminoasa și multe altele, astfel vă poate oferi toată gama de acoperitori, sisteme pluviale și accesorii pentru acoperiş (suruburi, folie anticondens, borduri fronton, borduri fronton sub țiglă, sort de streaşină, dolie, racord de perete, parazapezi, capace de coama, închidere coamă , ruperea pantei, fixarea placilor pe zid, banda etansare, aluband – banda bituminoasa adeziva) astfel negociind pentru produsele achizitionate să aveți parte cel mai mic preț.

Recomandariile distribuitorilor în materie de firme de materiale și materialele oferite pentru acoperş, calitatea lor le puteți vedea în recenzii video vă oferă avantajul de a vedea modul de distribuire, și avantaje sau dezavantajele în achizitionarea modelului de acoperiș. Ca și modele și sfaturi avem:

„- Sistem Complet Acoperiș Țiglă Metalică
Model Classic, Grosime 0.5mm, Suprafata 100mp, 2 Ape.

 • Sistem Complet acoperiș țiglă metalică Bilka Classic Mat 100mp, 2 Ape- 0,5 mm grosime.
 • Sistem complet acoperiș țiglă metalică Koral Mat 100mp, 2 ape- 0,5 mm grosime.

 • Sistem Complet Acoperis Tigla Metalica Mat 100 mp, 2 ape- 0,5 mm grosime. Firma oferă informații despre avantajele și dezavantajele în achiziționarea diferitelor tipuri de acoperişuri.

,,Avantaje si Dezavantaje Țigla Metalică și Țigla Ceramică

 • Preț mic – este disponibila în grosimi cuprinse între 0.35mm-0.6mm iar în funcție de acestea se găsește preț pentru orice buzunar. Astfel dacă dorește un acoperiș de calitate superioară cu durata mare de viață plătești mai mult însă nu cât ai plati pentru țigla ceramică;
 • Greutate redusă – are aproximativ 4,5 kg/mp;
 • Durata de viață – are o durată de viață medie de 20-30 de ani. Sunt si produse ce rezistă timp de 50ani;
 • Montaj rapid și ușor – fixarea se realizează rapid, cu șuruburi autofiletante pe structura de șipci și contrașipci din lemn;
 • Întreținere ușoară, fără costuri;
 • 100% recliclabil.
 • Gama largă de culori: numar mare de modele de țiglă metalica, disponibile în peste 25 de culori, lucioase sau mate.
Recenzie Video Sistem Complet Acoperiș – Maria – Prahova

Dezavantaje:

 • Slab termoizolant – vara tabla poate atinge temperaturi de pana la 80 grade C;
 • Ventilare slaba – contribuie la cresterea cantitatii de condens de sub tigla metalica, ceea ce va afecta durata de viata a intregului acoperis (structura de lemn, termoizolatie, invelitoarea metalica);
 • Decolorare in timp.

Țigla metalică este cel mai vândut material pentru acoperiş de la noi din țară, avand un procent de 70% din viața de acoperişuri din Romania. Avantaje si dezvantaje țigla ceramica!

Avantaje:

 • Cea mai mare durată de viață – 80-100 de ani, anumite țigle ceramice pot avea o durată de viață de peste 100 de ani;
 • Bun termoizolant – protejează cel mai bine casa de ger sau caniculă;
 • Nu se decolorează; rezistentă la acizi si chiar la excrementele păsărilor;
 • Ventilare bună. Acoperişul din țiglă ceramica are cel mai mic grad de condensare sub invelitoare. Astfel structura de lemn nu suferă deteriorari și va rezista mult în timp;
 • Aspect plăcut.

Dezavantaje:

 • Costuri ridicate;
 • Montaj mai dificil;
 • Greutate mare.”

Alegerea unui sistem complet de acoperiș va fi întotdeauna cea mai grea alegere. Trebuie sa ții cont de toate criteriile pentru a lua cea mai bună decizie pentru casa ta. Cel mai indicat este să-ți cumperi singur acoperișul de la distribuitori cunoscuți pentru serviciile și calitatea oferită, astfel evitând să cumperi produsele de proastă calitate la un supra-preț.

Reclame

2 gânduri despre „Acoperişul casei tale – Vindem-Ieftin

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WordPress.com.

SUS ↑

Magic and Books

Cu cărți și diverse

Doar pentru tine

Shopping-ul şi moda două activități culturale

alex lamba

texte publicate

Story in my live

"Viaţa nu este decât gândire." Sara Teasdale

the world wild

beautiful world

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

heart beat

I needed just one thing: for you to stay with me and expose yourself to the lethal stuff radiating from me.

CeMaiFaci

Dacă nu mergeam în ziua aia la pîine, nu te-ntîlneam.

doar, o viaţă

eu trăiesc, când să fiu supărat

Imaginary Coffee

Sometimes we need fantasy!

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Claudia Adriana

Marcu Claudia Adriana

Pasionați de lectură

"Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunța." - Fernando Savater

%d blogeri au apreciat asta: