Pasiunile unui conte – Vanessa Kelly / Colecția Cărți Romantice

El vrea moștenirea ei, ea este îndrăgostită de el încă din copilărie. Dar aflarea adevărului s-ar putea să-i despartă, iar pe Sophie să o lase cu inima sfărâmată. Cum se împacă dorința de a deveni cel mai mare afacerist cu trădarea și iubirea?

Evaluează asta:

Reclame

Fragment din Pasiunile unui conte.

„Ce Dumnezeu am făcut?”
„Sophie își privi reflexia în oglinda măsuței de toaletă. Nu arăta precum ultima variantă a celei mai proaste femei din Bath, dar acțiunile ei sugerau altceva. De ce acceptase atât de ușor cererea în căsătorie a lui Simon din dimineața aceea? Fiecare instinct dinăuntrul ei îi șoptise… Nu, îi strigase un avertisment. El fusese prea hotărât, prea… concentrat pe un anumit scop. Simon nu avea să se căsătorească niciodată cu ea doar pentru vreun sentiment al datoriei, învechit și ridicol, simțit față de familiile lor.
Nu. Îl cunoștea pe Simon. Se întâmplă altceva, dar, indiferent despre ce era vorba, părea că încă îi scăpa acel lucru și avea nevoie de timp ca să rezolve enigma… departe de el. De fiecare dată când o atingea ori se uita la ea cu o licărire fierbinte în ochi, Sophie se simțea de parcă mai avea puțin și leșina – la fel ca o eroină stupidă din romanele plictisitoare ale doamnei Radcliffe. Iar afurisitul era perfect conștient de asta și nu avea nici o remușcare să se folosească de sentimentele ei ca să o manipuleze, exact cum făcuse în ziua aceea.
Trasări când își aminti de propria naivitate. Firește, ar fi trebuit să se aștepte la cererea în căsătorie în momentul în care o luase în brațe și o sărutase. Toată lumea știa că Simon mai degrabă se împușca decât să iște vreun scandal, iar să te joci cu sentimentele unei fete nemăritate chiar era un comportament scandalos, cu atât mai mult având un cod de conduită exigent precum al lui.
– Așa, domnișoară, sunteți drăguță ca un tablou. Sunt sigură că toți domnii de la petrecerea lui Lady Penfield se vor înghesui să danseze cu dumneavoastră, spuse Sally, slujnica lui Lady Jane.
Tânăra îi zâmbi mulțumită când prinse ultima agrafă în noua coafură a lui Sophie.
– Mulțumesc, Sally.
Sophie își inspectă imaginea în oglindă. Slujnica îi aranjase nebunia deasă de bucle roșietice într-o împletitură artistică, cu fire din mărgeluțe de cristal împrăștiate pe ici, pe colo ca să surprindă lumina. Câteva bucle îi alunecau pe gât și pe umeri.
– Ai făcut o treabă splendidă.
– Aveți un păr minunat, domnișoară Stanton, dacă îmi dați voie s-o spun. Dar, dacă ați renunța la ochelari… Nu spun că nu arătați aproape perfect chiar și cu ei, adaugă Sally în grabă.”

El vrea moștenirea ei, ea este îndrăgostită de el încă din copilărie. Dar aflarea adevărului s-ar putea să-i despartă, iar pe Sophie să o lase cu inima sfărâmată. Cum se împacă dorința de a deveni cel mai mare afacerist cu trădarea și iubirea?

Un gând despre „Pasiunile unui conte – Vanessa Kelly / Colecția Cărți Romantice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.