Renew 7 Syoss Professional Performance NEW/ Shampoo

Syoss revitalizează stratul protector natural și întărește rezistența părului, oferă elasticitate, reduce ruperea și deteriorarea, acționează ca substanță de îngrijire protectoare a pielii și scalpului.

Evaluează asta:

Cum bine ştim podoaba capilară este mândria feminină, şi ca orice femeie menţinerea părului sănătos este o luptă de zi cu zi, o caznă şi un of pe care întotdeauna ținem să-l aducem în prim plan. Se ştie că un procent foarte mare de femei supun părul la solvenţi de vopsire cel puţin o dată la 3, 4 luni, un proces care aduce dezavantaje firului de păr, dar şi scalpului, astfel reduce chiar şi creşterea firului de păr. Cu toate astea de-a lungul timpului noi femeile am încercat tot felul de măşti, pe bază de fructe, legume, uleiuri, creme, soluţii, şi cu toate astea de cele mai multe ori rezultatul nu este cel aşteptat. Pentru a menţine părul sănătos alegerea şamponului este o prioritate, fie pentru firul de păr despicat, fie pentru a-l menţine sub control, fie este un păr mai rebel şi mai aspru iar aranjarea lui ne dă bătăi de cap, ori este unsuros, reţine o cantitate mare de grăsimi sau uscat, toate aceste probleme ne sunt familiare. Bineînţeles, că mai avem şi alţi factori care duc la deteriorarea părului, deviaţiile de temperatură, umiditatea şi praful fac de asemenea parte din factorii care supun părul la degradaţie. În ceea ce priveşte rezultatele şamponului pe care le-a avut la mine sunt unele foarte bune, şi îl recomand cu încredere. Syoss are o gamă largă de produse pe care le-am folosit şi am foarte mulțumită de ele.

Renew 7 Syoss Professional Performance NEW/ Şampon, Syoss performanță profesională pentru păr foarte degradat, repară firul de păr, previne ruperea lui, despicarea la vârf, pierderea substanțelor nutritive, pentru părul uscat, rebel și tem, devine suplu și strălucitor. Acesta se aplică pe părul umed, masând scalpul cu rigurozitate, clătindu-se bine. După folosire lui părul capătă strălucire, putere și devine ușor de aranjat. Dacă părul este lipsit de viață, uscat și fără volum, Syoss este șamponul perfect pentru a avea un păr ce îți dă strălucire și încredere. Syoss iubește femeia, şi încrederea ei.

Conține:

Sodium Laureth Sulfat, este un agent de spumare cu proprietăți de curățare și emulsifiere, derivat din ulei de sâmbure de palmier sau ulei de cocos.

Cocamidopropye Betaine, antistatic, surfactant, agent de creștere a vascozității, îngrijirii pielii și al părului.

Sodium Chloride, agent de igienă, oferă prospețime

Hydrolyzed Heratin- Keratin Proteine, revitalizează stratul protector natural și întărește rezistența părului, oferă elasticitate, reduce ruperea și deteriorarea, acționează ca substanță de îngrijire protectoare a pielii, materie primă din lână de oaie.

Propylene Glycol, E490, este un compus organic, este pentru degresare, umectant, solvent și aditiv, previne uscarea pielii.

Renew 7 Syoss Professional Performance NEW/ Şampon, ambalaj negru, este ca recomandare, l-am folosit și este foarte bun. Syoss are o gamă largă de produse de curăţare al părului cu diferite recomandări. RENEW7 este pentru părul degradat. Mai cu seamă dacă supuneţi părul şi scalpul la produsele chimice de vopsire, ceea ce cu timpul reduce elasticitatea şi puterea firului de păr, însă Syoss readuce elasticitatea, fineţea şi strălucirea părului. Şamponul Renew7 îl găsiţi la toate punctele de distribuţie din Mall şi nu numai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.