Cien-Şampon cu Keratinem/Cheratină

Cien- cu Keratină, repară protejează și îngrijește părul. Oferă părului strălucire, repară, conferă rezistenţă, finețe şi elimină impurităţile, devine uşor de aranjat şi împedică electrizarea. Şi cum bine ştim părul care se electrizează este mai greu de stăpânit şi devine un chin să-l ţinem sub control.

Evaluează asta:

Un alt şampon pe care l-am încercat și rezultatele lui au fost neașteptat de bune, este Cien- cu Keratină, repară protejează și îngrijește părul. Nu este scump și-l găsiți la toate punctele LIDL Modul de utilizare diferă de alte produse, acesta se aplică pe părul umed, masând scalpul și părul până la vârf, apoi lăsat să acționeze circa 30 de secunde- un minut, apoi limpeziți bine părul cu apă din abundență. Ca şi recomandare personală, vă sfătuiesc să repetaţi procedura.

Eu sunt foarte mulţumită de el. Oferă părului strălucire, repară, conferă rezistenţă, finețe şi elimină impurităţile, devine uşor de aranjat şi împedică electrizarea. Şi cum bine ştim părul care se electrizează este mai greu de stăpânit şi devine un chin să-l ţinem sub control. Pentru electrizarea părului în mod normal se recomandă balsam, sau spălarea lui la 2, 3 zile. Cum la mine nu este soluţia cea mai bună să-l spăl rar pentru că asta ar însemna să îl am unsuros şi greu, iar balsamul îl face greu şi îmi dă senzaţia de murdar, nu procedez aşa. Singura soluţie rămâne să apelez la produse care mă pot ajuta să evit metodele de îngrijire nefolositoare şi în dezavantajul părului pe care îl am. Uneori îmi place să zic că părul nostru are propria lui gândire, şi trebuie să ne adaptăm mofturilor lui. Din propria experienţă vă sfătuiesc ca la 6, 8 luni de zile să schimbaţi marca şamponului, apoi puteţi reveni la produsul care v-a mulţumit cel mai mult, sau v-a oferit unele avantaje părului. Folosirea îndelungată a unei singure mărci de şampon obișnuiește părul şi scalpul cu substanţele lui iar efectul nu mai este cel dorit.

Cien, conţine adezivi de reparare, curăţare şi proteine; sodium laureth sulfate, EDTA, Citronellol, Keratină, ETHER Citric etc. Produsul îl găsiţi la toate punctele LIDL preţul este unul mic, iar produsul unul de calitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.